2024 workshopjai

Hangolódjunk együtt a tavaszra!
Szeretettel várom a sulis korosztályt szombaton 10:30 órától, hogy megfesthessék saját kis tulipános kertjüket, ahol még madárka is fütyörész.

Egyes vidékeken a húsvéti hímes tojást nagypénteken írják. A hiedelem szerint a nagypénteken főzött és írott tojás nem romlik meg. Ha szeretnéd kipróbálni a hagyományos írott tojás készítését kesicével/írókával szeretettel várlak nagypénteken délelőtt 9-11 óra között. Bármikor becsatlakozhatsz, amikor neked jó. Hozd magaddal az előre megfőzött vagy...

Hangolódjunk együtt a húsvétra!
Szeretettel várom a sulis korosztályt szombaton 10 órától, hogy elkészíthessék saját ünnepi dekorációjukat! Vezetett foglalkozás keretében kicsit körbe járjuk a húsvéti ünnepkört, majd mindenki ecsetet ragadva megfestheti és díszítheti egyedi tojását és nyusziját.

Szólj barátnőidnek és lepjétek meg magatokat egy közös alkotós énidővel! Más napot és időpontot is választhattok.

A rövid és egyszerű blogbejegyzés a legjobb módja, hogy látogatóid mindig képben legyenek. Izgalmas bevezető és egy tömör, informatív tartalom biztosítja, hogy olvasóid visszatérjenek további újdonságokért.

Szeretettel várom a sulis és ovis korosztályt az idei év első workshopjára, kézműves foglalkozására. Amikor azon gondolkodtam, hogy ebben a hónapban milyen témában alkothatnánk, eszembe jutott az egyik gyerekkori emlékem, amikor intenzíven jelen volt a spiritualitás az életemben. Szerettem volna a családtagjaimat megajándékozni, így lehetőségeimhez...