Tanoncok terme

A szolgáltatások igénybevétele előtt, kérlek olvasd el a Házirendünket!

Házirend


Cseperedő foglalkozások

Várjuk szeretettel anyával/kísérővel a 2 hónapos babákat egészen a 3 éves korosztályig. Az egy órás vezetett foglalkozásaink tematikája:
  • babamasszázs; 
  • mondókázás, ügyességi pálya, szabad játék;
  • tematikus kézműves foglalkozás;
  • nyári tábor

Játékos formában fejlesztésre kerülnek az olyan alapkészségek, mint a nagymozgás, egyensúly, tájékozódás, beszéd, szociális készség, figyelem, emlékezet és ritmusérzék. Cél a szülő-gyermek kapcsolat mélyítése és a kisgyermekes családok szocializálása. A heti, rendszeres együttlétek hatással vannak a gyermekek személyiségfejlődésére, mozgás- és viselkedéskultúrája gazdagodik, színesedik, a szülők pedig közösséget alkotva válnak egymás támaszává a hétköznapokban is.

Június-augusztus folyamán a facebook oldalunkon az események menüpont alatt találhatóak a meghirdetett csoportok időpontjai, melyekhez az adott korcsoportban bárki csatlakozhat (unokatesó, barátnő, aki épp a tanoncomnál nyaral). Ősztől heti rendszerességgel fog majd működni.

Áraink: 2.500,- Ft fő/alkalom.


Nyüzsögde

Nyüzsögde szolgáltatás keretében 50 perc alatt az akadálypálya kihívásait teljesíthetik a legkisebbek (5-6 hónapostól 6 éves korig), és emelhetik profi szintre a nagymozgás minden csínját-bínját. És ha már jól esne megszusszanni, néhány társasjáték és ügyességi játék áll rendelkezésre.

A gyermekek kísérő jelenlétében vehetik igénybe szolgáltatásainkat!

Ára 2.000,- Ft/gyermek, testvérpár esetén 3.000,- Ft/alkalom, maximum 10 gyerek játszhat egyszerre..

Ajándékkártya is vásárolható, kiváló meglepetés bármilyen ünnep alkalmából, vagy csak úgy 6.000,- Ft értékben, mely ellenében az ünnepelt két kis cimborájával egyszeri alkalommal 1,5 órát nyüzsöghet.

Minden esetben a fizetési módok közül a banki átutalást szorgalmazzuk, mivel így az adminisztrációs folyamatokat csökkenteni tudjuk a játékok fertőtlenítése, áttörlése javára. 

Bővebb információt a Házirendben találsz, foglalni itt a weboldalon keresztül vagy az elérhetőségek valamelyiken lehetséges. 


Retró mesepercek