Besózva

Egy alkalom időtartama 60 perc, díja 3.000,- Ft.

Bérlet váltására is van lehetőség: 4x60 perc díja 10.000,- Ff/fő, az adott hónapra érvényes és egy-egy alkalom átruházható másra. 

"Úgy szeretlek édesapám, mint emberek a sót!" Sokan ismerjük ezt a szállóigét a magyar népmesénkből. A só nem csak az ételeinket ízesítheti meg, hanem egészségünkre is jótékony hatással van.

A Himalája só gyógyászati hatása már orvosilag is elismert. Kiválóan kezeli az asztmás és az allergiás tüneteket. Alkalmas számos légúti megbetegedés enyhítésére és megszüntetésére! Csillapítja a szárazköhögést és leszámol a migrénes fejfájással! A  sófal megvilágítása nem csak a hangulat fokozásáért felelős, persze nem utolsó szempont, hiszen csodásan mutat. Színterápiás hatásának köszönhetően felfrissít, energetizál és mozgásra késztet, kiváló terápia depresszió esetén!

Arra gondoltam, ha van rá igény, akkor heti rendszerességgel várom a gyerekeket Kalcifer otthonába, hogy közösen élvezhessük a só jótékony hatását, miközben különböző tematikus projektmunkákkal bővítjük ismereteinket, kézügyességeinket, kreativitásunkat. 

Terveim szerint minden hónapban lesz egy tematika és hétről hétre azt járjuk körbe keddi napokon, minimum 2 és maximum 5 gyerek vehet részt egy alkalmon. Ha a kisbarátnőkkel más időpont felelne meg, beszéljétek meg ás egyeztetünk időpontot.


Áprilisi tematika

Bolondos április, hangzik a facebook esemény címében... első alkalomra lesz jellemző a "bolondozás", vicces kísérletekkel készülök, a többi alkalmak foglalkozásait komolyabb napok ihlették meg, mint például az űrhajózás, a Föld és méhek világnapja. Várom szeretettel az érdeklődőket!

Márciusi tematika

Terveim szerint első alkalommal lezárjuk a téli évkört egy vezetett foglalkozás keretében, majd a videón látható évszak forgót is elkészítjük. A gyerekek fantáziája szab majd csak határt. A többi alkalomra pedig olyan ötletekkel készülök, amelyekkel a húsvétra hangolódhatunk. 

Februári tematika

Februári hónap első fele a farsangtól hangos, aztán február 14-én Bálint nap és hamvazószerda, elkezdődik a nagyböjti időszak. Miközben medvéket és pacsirtákat figyelünk, hogy megtudjuk mikor jön a tavasz. Ezekhez az ünnepkörökhöz kapcsolódnak majd a foglalkozások, a facebook eseménye alatt fogom feltenni, hogy mikor mit készítünk. Érdemes bekövetni, hogy biztosan megjelenjen az információ.

Januári tematika - Szerencsehozó jelképek

3 alkalommal más-más technikával elkészítettük az újévhez kapcsolódó szimbólumokat, készült patkó,kéményseprő és malac.