Aktuális

Valentin-nap alkalmából Kalcifer otthonában a szabadulószobás játékunkat a párokra hangoltuk február 9 és 29 között.

A női-férfi kapcsolat minden lehet, csak épp nem unalmas. Ismerős a mondás, miszerint a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek? Vagy a vak vezet világtalant életérzés ismerős inkább egy-egy élethelyzetben? Minden esetben a kommunikáció az, ami segít közös nevező megtalálásában, főleg akkor ha a pár egyik tagja nem lát, mert bekötötték a szemét és a társának a kezét.
Erre az alkalomra 7 próbatételt kell a pároknak közösen teljesíteniük, mint a mesékben. Ha közösen sikerül megoldani a feladatokat, akkor a szerelmen túl a szabadsághoz vezető kulcsot is megtaláljátok.

Jelentkezzetek be facebook üzenetben időpontért, döntsétek el, ki az akinek a kezét kötjük össze és ki vállalja a szembekötést, majd kezdődhet a móka. A játékelemek szórakoztatóak, és a nehezítés nem a teljes játékidőre jellemző. Maximum 1 órátok van kiszabadulni. A játék ára 6.500,- Ft.
Erre az alkalomra egyedi ajándékkártya is kérhető érdeklődni facebook üzenetben, vagy a 0670/29-41-041-es telefonszámon.

Hoztam egy összesített plakátot, hogy egy helyen legyen, mi minden vár rátok januárban! 

Részleteket a facebook oldal eseményei alatt lesznek. Javaslom kövesd be, mert időnként a facebook jelzi, hogy közeledik, illetve ha hasznos infót osztok meg is időben láthatod. 


Decemberi foglalkozás pillanatképei

Engem is kellemetlenül érintettek az elmúlt időszak változásai a vállalkozásokban , így ősztől magánszemélyként  kereshettek bizalommal a Csípj fel kisvirág! szabadidős, tematikus közösségi programok szervezésével.


Szabadulószobáink


Közösségi programjaink

Szeretettel várom a 2-6 hónapos korosztályt babamasszázsra, míg a kúszó, mászó, járó kisgyermekek 3 éves korig a Cseperedő foglalkozásain vehetnek részt. Heti rendszerességgel. Bővebb információ


A Lélek kuckó első csoportfoglalkozására a kismamákat várom. 

Már lehet jelentkezni a Fészektündér tréningre. Bővebb információ.Tanoncok termének újabb szolgáltatása már elérhető!
Egy helyszín, ahol a legkisebbek pincebulizhatnak szülinap vagy bármilyen más ünnepség alkalmából!
Ha szeretnéd otthonod nyugalmát megőrizni és emlékezetes ünnepséget szervezni nemcsak az ünnepelt részére, hanem az egész vendégseregnek, akkor ránk számíthatsz.

Különböző lehetőségek közül lehet választani a terem díszítését és az itt töltött idő minőségét illetően is:

  • A terem bérelhető, dekoráció nélkül vagy natúr, letisztult díszítéssel. Igény szerint megoldható a tematikus díszítés vagy aznap a megrendelő is dekorálhat.
  • Kérhető ügyességi pálya, ajándékok játékos átadása, vezetett foglalkozás, kézműveskedés, figyelembe véve az ünnepelt személyiségét (ha pedig otthonodban szeretnéd kérni mindezt, az is megoldható).

Maximum létszám: 12-15 fő, 7 éves korig.

Érdeklődni az elérhetőségek valamelyikén!


Tudtátok, hogy Kalcifer otthonában egyedi témákat is kérhettek? 

Például ha lánykérést terveztek vagy kisbabátok nemét szeretnétek emlékezetesen, játékosan közölni apának, tesónak vagy épp a legjobb barátnőnek. 

Izgalmas, egyedi feladatok! 1 óra emlékezetes játék.  


Egyre fokozódik a zűrzavar körülöttünk, így kicsit tisztázzuk mit is kínál a Titkok Pincéje! 

"A kormányfő azt mondta, a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják."

Mi egyik kategóriába sem esünk bele, így szolgáltatásunk mindenki számára elérhető, egyedül a weboldalunkon olvasható ÁSZF-ben és Házirendünkben foglaltakat kérjük betartani. 

Pontosabban szolgáltatásaink tevékenységi köre a 'Máshová nem sorolható oktatás', így minden játék bizonyos célkitűzések mentén épül fel, pl. önismeret, csapatépítés, párkapcsolatfejlesztés, kultúrismeret stb. A szabadulószobás játék csupán egy módszer, amivel a kitűzött célok teljesülnek, ahogyan a szlogenben is elhangzik emberfejlesztés történik, miközben az ember jól szórakozik, ezt nevezzük élménypedagógiának. 

Ugyanígy a Tanoncok terme sem játszóház, noha úgy tűnik, azonban a Titoktündér minden esetben egy-egy mozgásforma erősítésére hívja fel a figyelmet és a pálya teljesítése is ezt a célt szolgálja. A közös játék során a gyermek személyisége fejlődik, a szülők pedig közösséget alkotva válnak egymás támaszává a hétköznapokban is. 

Továbbra is várjuk vendégeinket!


Szabadulószoba foglalás érvényesítéséhez szükséges megadni az ÁSZF-ben elrejtett 3 jelszót.