Nyári táborok

Érzékek hete
Érzékek hete
Ovis mesetábor
Ovis mesetábor

Három délután közösen a mesék csodálatos birodalmában utazunk. Hol volt, hol nem volt, a Pincefalu dombján túl, a szőlő hegyen innen, ott ahol a Titoktündér Birodalma virul, volt egy Titkok Pincéje. Izgalmas programokkal várta időnként az oda betérő gyerekeket, akik a foglalkozások után tanoncokká lettek. Előszőr csak anya karjaiban cseperedtek, nőttek, ügyesedtek. Majd ki-ki érdeklődésének megfelelően visszatér nosztalgiázni, alkotni, nyüzsögni, jógázni, retró meseperceket nézni. A sulisok nagyobb próbatételeket kapnak, fúrnak-faragnak, DIY foglalkozásokon alkotnak, vagy épp tanulási technikák és önismereti órák, mik a személyiségüket formálják. Minden nyáron eljön az az idő, mikor olyan jó úgy együtt lenni, nagyokat játszani, új élményeket szerezni, így lett ez most is! 

Kedden Interaktív Meseszínpad izgalma, röptető bagoly készítése alapozta meg a hangulatot, majd az uzsonnából erőt merítve megmássztuk a színpadi elemeket.

Szerdán Retró mesepercek, avagy közkedvelt rajzfilm diafilmen való vetítése kezdte a délutánt, majd ehhez kapcsolódóan alkottunk és szenzoros játékokkal folytattuk.

Csütörtökön úti célunk Jógaország volt, mesénket elmozogtuk, érzéseket elröptettük és relax mesével feltöltődtünk. Mielőtt búcsút intettünk szabadjáték keretében ugró köteleztünk, hullahopp karikáztunk, kergetőzünk és az udvar minden szegletét felfedeztük.

Képes beszámoló

Rejtett tehetségeink
Rejtett tehetségeink