Fészektündér tréning

2021.06.30

Tanoncok termének első tréningére a kismamákat várom! 

Terhesség, várandósság, áldott állapot, ki hogy nevezi vagy éli meg. 9 hónap alatt rengeteg vizsgálaton esünk keresztül, mindenki az eredményeket figyeli, hogy minden a legnagyobb rendben menjen egészen a szülés/születés pillanatáig. Túl a testi változásokon, az édesanya lelkileg is olyan mély változásokon megy keresztül, amely a szülés pillanatában nem hogy véget ér, hanem igazán akkor válik intenzívvé a teljes átalakulás. Ha szeretnél te is mentőövekkel felkészülni erre az igazán izgalmas és kiszámíthatlan időszakra, akkor szeretettel várlak a Fészektündér tréningemre. 

A kilenc alkalmas foglalkozások témái:

  1. Szerepek forgatagában - ki vagyok én?
  2. Hormonok tánca
  3. Magzati kapcsolódás
  4. Szülés misztériuma
  5. Láthatatlan határok - új család születik
  6. A nevelési címkéken túl
  7. Hordozás öröme - vendég előadóval
  8. Gyermekünk jövője - környezettudatosság a gyermeknevelésben
  9. Szülők bolygója 

Az alkalmak célja többek között az önbizalom erősítése, stresszkezelés, énhatékonyság növelése, saját út megtalálása a gyermeknevelés labirintusában. 

Nem titkolt vágyam, hogy a tréning során olyan megtartó, támogató közösség szülessen, mely a gyermekágyas időszakban tovább segíti a friss anyukákat! Majd az újabb kalandokat szintén együtt élhetjük át a gyermekek társaságában a Cseperedő foglalkozások keretében. 

Interaktív foglalkozásokra számíthatsz különböző módszerekkel: vizualizáció, relaxáció, akváriumgyakorlat, szerepjátékok, videók, kézműveskedés. 

A csoportfoglalkozások időtartama: 1,5 óra, a tréning ára 29.000,- Ft/fő. 

A csoport indulása a résztvevők jelentkezésétől függően nyár vége vagy ősz eleje. Érdeklődni az elérhetőségek valamelyikén.